Motorhomes Sunlight

 

 

Half -Integraal


       
De Sunlight motorhomes zijn verkrijgbaar in 13 indelingen; 10 halfintegraal en 3 alkoof modellen, opgebouwd op het betrouwbare en comfortabele breedspoor Fiat chassis.
 

       

 

Het grote succes op de Belgische markt is te verklaren door de zeer aantrekkelijke prijs gecombineerd met een omvangrijke standaard uitrusting, welke met scherp geprijsde opties eenvoudig aan ieders wensen is uit te breiden, het gebruik van moderne technieken en de apparatuur van vooraanstaande leveranciers. Tevens bieden de Sunlight motorhomes een ongekend kwaliteitsniveau in deze prijsklasse, een gevolg van de productie in één van de meest moderne fabrieken in deze branche in Duitsland in samenwerking met één van de meest traditierijke producenten, Dethleffs.

 

Een ruim aanbod van Sunlight motorhomes vindt men bij Denys Motorhomes te Tielt, tevens verdeler van Dethleffs motorhomes. Denys, synoniem voor veiligheid en service, is al sinds 3 generaties en 85 jaar actief in de automobielsector en levert een totaalservice voor de motorhome bezitter, voor zowel opbouw als het chassis. Kom vrijblijvend langs om de Sunlight's te bezichtigen, u zult versteld staan.

 
 
 
Tel.051/40 05 63  Fax 051/40 05 64 verkoop@motorhomesdenys.be - www.motorhomesdenys.be